Waarom bouwondernemingen failleren : oorzaken , gevolgen en mogelijke oplossingen ééns anders bekeken - een sociaal-juridische onderzoek vanuit het Brussels Bureau voor Arbeidsrecht - De Kock, Ludo (Brussel: HISKWA, 1979)
"De Kock Ludo"