af007628: Gust Leten - SP; Butenaerts, Paul (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) (Hasselt) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Gust Leten. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"