sch000183: De metselaars - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van twee metsers op de stelling van een bouwwerf. Rechtsmidden signatuur DL en datum augustus 1972. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"