af006700: Met hem de toekomst verzekerd! - sm Het Licht; BSP-afdeling Zelzate
"Affiche uitgegeven in 1964 door de Belgische Socialistische Partij (BSP)-afdeling Zelzate voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: portret van Livien Danschutter. Tekst: Met hem de toekomst verzekerd! Gemeenteraadsverkiezing van 11 oktober 1964. S.M. Het Licht, Gent 2878. Verantwoordelijke uitgever B.S.P. Zelzate. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"