fo027439: NCOS project 1902, Bevrijding van slavenarbeid, Indië, een realisatie van AWARE - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1902; Zwart-witfoto, van het trainingscentrum voor het leren weven van tapijten. NCOS project 1902, Bevrijding van slavenarbeid, Indië, 1986-1995. Een realisatie van AWARE; Action for welfare and awakening in rural environment. Land/Regio: India; Code: INDIA/88; Projectnaam: Bevrijding van slavenarbeid; Series: Projectnummer: 1902; Land/Regio: India; Code: INDIA/88; Projectnaam: Bevrijding van slavenarbeid; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"