fi000789: SOM - Huisvesting - SOM; Smets, Mia; de Meyer, Mary-Ann; Verstraete, Mario; Panier, Koen; Desloovere, Karl; Jans, Francis; Theunissen, Leo; Schrijvers, Ludwig
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 15 maart 1993. Reportage over het huisvestigingsbeleid, beelden van woningen, sociale woningprojecten, interviews met mensen die een sociale woning zoeken en met anderen die een renovatie- of saneringspremie aanvragen. Interview met Gaston de Bruyne (voorzitter Beter Wonen) en met Marc De Gryze (Bouwmaatschappij Tuinwijk). Na de reportage een studiogesprek met Norbert De Batselier (Vlaams Minister van Huisvesting) o.a. over Domus Flandria."