af008533: Wij eisen goede en goedkope huizen voor alle vreemde arbeiders - AMADA; De Maegd, Frans (1970)
"Affiche uitgegeven in (1970) door Alle Macht Aan De Arbeiders (AMADA) voor het migrantenvraagstuk. Afbeelding: tekening van een krotwoning en tekening van een betogende mensenmassa. Tekst: WIJ EISEN GOEDE EN GOEDKOPE HUIZEN VOOR ALLE VREEMDE ARBEIDERS. ESIGIAMO DELLE BUONE CASE A BUON MERCATO PER TUTTI GLI OPERAI STRANIERI. NOSOTROS EXIGIMOS CASAS BARATAS Y EN BUENAS CONDICIONES PARA TODOS LOS OBREROS EXTRANGEROS. NOUS EXIGEONS DES MAISONS CONVENABLES ET BON MARCHÉES POUR TOUS LES OUVRIERS ÉTRANGERS. lees ALLE MACHT AAN DE ARBEIDERS. VER. UIT.: F. DE MAEGD, VERHEYLEWEGHESTR. 37, 1200 BRUSSEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"