vl000288: Bouw - Ameublement Gemengde vakken
"Vlag van Bouw - Ameublement en Gemengde Vakken van Aerschot, 1919. Het opschrift staat centraal op een rood veld. Franjes in goudkleurige metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"