Basic programm of the Social Democratic Party of Germany (Bonn: Social Democratic Party of Germany)
"Bibliotheek Camille HuysmansProgramma aangenomen op het buitengewoon congres van de SPD van 13-15 november 1959, Bad Godesberg"