fo017348: Friends of the Earth
"Kleurenfoto van de Walk across Europe for a nuclear free World, een voettocht van Brussel naar Moskou, georganiseerd door Friends of the Earth. 1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"