fo007680: Opening kaderschool Ronse
"Zwart-witfoto van de opening van de kaderschool in Ronse, 18 november 1956 met v.l.n.r. D'Hont, Van Es en Robert Vanwingene. Opschrift op bord: Ronse 18-11-56. Opening Kaderschool 56-57. A.B.V.V. Bond Moyson COOP B.S.P. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"