Een meester in cynisme. De mannelijkheidswaan in de films van Paul Verhoeven - van Yperen, Paul (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Paul van Yperen Fonds Suzan Daniel (FSD)"