vl000484: Union Générale des Travailleurs du Bâtiment de Verviers, 1906-1909. - E. De Winter-Spinoy
"Vlag van de Union Générale des Travailleurs du Bâtiment de Verviers, 1906-1909. Centraal op een rood veld het oude Volkshuis van Verviers. Daarboven de naam van de organisatie. Eronder de plaatsnaam en een jaartal. Rond het rode veld witte en grijze banen. Goudkleurige franje. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"