fo024214: Nationaal Hulp- en Voedingscomité Eerste Wereldoorlog - Devaivre, Lucien
"Zwart-witfoto van aanwervingscentrum van L'Union Patriotique des femmes Belges voor het Hulp- en Voedingscomité tijdens de Eerste Wereldoorlog. Hier werd het werk verdeeld , voornamelijk naaiwerk dat thuis werd uitgevoerd. Brussel, 1914-1918. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"