fo012086: Marxkring op reis in Amsterdam - de Haas, Johan
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van de Marxkring op reis in Amsterdam in het kader van een bezoek aan het gemengd koor De stem des volks o.l.v. Richard Vankenhove van 15 tot 18 augustus 1938. Zicht op de toeristen (met o.a. Hélène Maréchal) in bootjes op de grachten van Amsterdam. Opschrift achteraan: De Marxkringers gaan toeren op de waters van Amsterdam. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"