af006194: De toekomst van het socialisme - CSC-Vormingswerk; De Geest, Alfons (1990)
"Affiche uitgegeven in 1990 door CSC-vormingswerk (Dendermonde) voor een lezing. Afbeelding: zwart-witfoto van een menigte in optocht voor algemeen stemrecht. Tekst: DE TOEKOMST VAN HET socialisme. WIM KOK. KAREL VAN MIERT. NORBERT DE BATSELIER. Reserveren noodzakelijk. CSC VORMINGSWERK DENDERMONDE 052/22 14 08. ZATERDAG 27 OKTOBER 1990 STADHUIS DENDERMONDE. Verantwoordelijke uitgever: A. De Geest - Vrij van Zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"