vl001298: Renault
"Spandoek in witte stof met daarop rode letters, tekst met een zwarte kader omrand. Tekst: Renault Stop Broodroof Delegees - Stop Affame des delegues. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"