fo021598: Studentenprotest - Rol
"Zwart-witfoto van een betoging van studenten tegen de 10.000, december 1978. Er worden spandoeken gedragen met opschrift: Geen politiestaat 10.000 nee - Neen 10000 - 10000 nooit. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"