3200 leerlingen beoordelen het videoprogramma "Later begint nu" : belangrijkste resultaten - Geeraert, A. (Brussel: Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap - Departement Onderwijs, 1993)
"A. Geeraert Fonds Suzan Daniel (FSD)"