pr001010: August Debunne - Van den Berghe, Frits (Koekoek 1(1931)02)
"Prent in zwart-wit voorstellend een portret van August Debunne. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 21 mei 1931. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"