488.11: Contacten met andere organisaties - Van Keymeulen, Jacques
"Collection: Van Keymeulen Jacques; Level of description: Series; Series: 488: Archief van Jacques Van Keymeulen (AI-afdeling Gent); Biografie: Jacques Van Keymeulen was lange tijd regio-coördinator van Amnesty International in Gent."