af005978: Vriendschap = Vrede = Vrijheid. SKVV 60 - Socialistisch Kinder- en Valken Verbond (SKVV)
"Affiche uitgegeven in 1984 door het Socialistisch Kinder- en Valken Verbond (SKVV) voor hun 60-jarig bestaan. Tekst: Vriendschap = Vrede = Vrijheid. SKVV 60. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"