kal000308: 11.11.11. Koepel van Noord-Zuidbeweging, wereldkalender 2000 - NCOS
"Wereldkalender uitgegeven door N.C.O.S ( Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking) voor het jaar 2000 met foto's van derdewereldlanden en artikelen over initiatieven van het N.C.OS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"