Het Willems-Fonds en de Vlaamse Beweging : toespraak gehouden op de algemene vergadering van het Willems-Fonds (26 april 1959) - Van Werveke, Hans (Gent: Julius Vuylsteke-Fonds, 1959)
"Prof. Dr. H. Van Werveke Bibliotheek Camille Huysmans"