fo035211: Agalev/Groen - Dossche, Caroline
"Zwart-witfoto genomen tijdens een actie tegen kernwapens van Voor Moeder Aarde (Gent) op Kleine Brogel, 3 december 1995. Een vredesactivist versus een gewapende soldaat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"