Het archief van Ecuador-centrum Esmeraldas : 'over die gekke Belg met zijn passie voor Ecuador' - Van Overstraeten, Gert (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Gert Van Overstraeten"