txt000272: Amnesty International,Vlaanderen
"Een blauwkleurige T-shirt met V-hals en korte mouwen. Tekst op de voorzijde en rugzijde: Amnesty International. Afbeelding: logo van Amnesty. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"