LGTB+ moslims vechten en driedubbele strijd voor hun bestaansrecht : de moslimwereld door de blik van een Egyptische Nederlander, christen en queer Mounir Samuel - Schoenmaekers, David (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)"