De Griekse liefde : plicht of erotiek - Hupperts, Charles (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Charles Hupperts Fonds Suzan Daniel (FSD)"