fo010433: Eerste steenlegging PS-gebouw
"Zwart-witfoto van de familie Lemaire bij de eerste steenlegging van het PS-gebouw (Prévoyance Sociale) in de Koningstraat in Brussel, 30 april 1956. V.l.n.r. Joseph, Henri en Raymond Lemaire. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"