fo001880: Vakbond - Carpentier, Emile
"Zwart-witfoto van een bijeenkomst van de textielvakbond. Gent, Vrijdagmarkt, Ons Huis (bibliotheek): tussen december 1902 en december 1904: Louis Bar (4de links), Karel Beerblock (5de links), Jan Samyn (rechtstaand). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"