fo022632: Migranten, Moslims - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van enkele mannen/migranten/moslims die hun handen en voeten wassen voor het gebed. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"