Op stap in de Rue Vaseline : Armand Everaert (89) over Café Strange en het homo-uitgaansleven - Sergeant, Mark (De kleur van de stad maakt mijn ziel amoureus : een LGBTQ-stadskroniek van Antwerpen)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)"