fo020525: Wijkclub Jozef De Graeve
"Zwart-witfoto van bestuurders en leden van de wijkclub Jozef De Graeve in de Meibloemstraat in Gent (Brugse Poort). Eerst rij van links naar rechts : Droesbeke Alfons, De Bruycker Chris, ?, Roelandt Dorethe; 2de rij : 3e : Declercq Charles. 1947 ? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"