fo033823: El Ele
"Zwart-witfoto van een aantal jonge vrouwen met migratieachtergrond tijdens lessen Nederlands of rekenen (?) in het ontmoetingshuis van El Ele in de Elsstraat te Gent, jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"