fo017668: Socialistische Turnkring Spartacus Borgerhout
"Zwart-witfoto van een man zittend in de turnzaal van de Socialistische Turnkring Spartacus tussen de turnattributen. Borgerhout, jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"