af008599: Meeting - Belgisch-Palestijnse Vereniging; AIB; Geens, Edward (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door Belgisch-Palestijnse Vereniging en AIB met als trefwoord internationale solidariteit: Palestijnse gebieden.Karikatuur: Begin en Sadat staan naast mekaar, hartje in het midden.Tekst: ALL YOU NEED IS LOVE. BEGIN SADAT. maakt de Vrede nog kans in het Midden-Oosten? MEETING met NAIM KHADER PLO-afgevaardigde en film De Sleutel donderdag 9 februari blandijnberg 2, Gent. organisatie: Belgisch-Palestijnse Vereniging. Anti-Imperialistische Bond. verantwoordelijke uitgever: E. Geens Heiststraat 18, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"