af002559: Neen! Geen nieuwe gevechtsvliegtuigen - VAKA; Ongena, Hugo
"Affiche uitgegeven in 1991 door het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA) tegen de aankoop van nieuwe gevechtsvliegtuigen. Afbeelding: een F-16 op een landingsbaan. Tekst: Neen! Geen nieuwe gevechtsvliegtuigen. VAKA. Europa kernwapenvrij. V.U.: H. Ongena, Muntstraat 8, 2000 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"