fo002223: Congres SVV West-Vlaanderen
"Zwart-witfoto van Sirène Blieck, minister Léon-Eli Troclet, R. Douchy-Christiaens en Cyriel Gaelens bij het buitenkomen tijdens het congres van de SVV-West-Vlaanderen te Nieuwpoort. 2 juni 1957. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"