af006401: Adiós a la muerte. Jongeren - geweld - SAGO - Latijns-Amerikacentrum
"Affiche uitgegeven in 1996-1997 door SAGO - Latijns-Amerikacentrum voor een campagne tegen geweld en straffeloosheid in Colombia. Tekst: Adiós a la muerte. Jongeren - geweld. Campagne tegen geweld en straffeloosheid in Colombia. I.s.m. NCOS, Amnesty International, Oxfam-Solidariteit, Oxfam-Wereldwinkels-Jongerenservice en Broederlijk Delen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"