st000251: Natuurreservaten vzw
"Sticker met tekst : Natuurreservaten vzw. Vereniging voor natuurbehoud in Vlaanderen. Afbeelding: logo: Kluut in vlucht. Zie ook: st001854 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"