fo011954: Landbouwer met ezel en kar - Photo Acta
"Zwart-witfoto van een landbouwer die met ezel en kar gesprokkeld hout vervoert, rond Leuven, 6 mei 1939. Opschrift achteraan: La Belgique pittoresque. PH.- Un attelage primitif sur la route près de Louvain. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"