Nationalisme, racisme en gender in Europa : 19-21 november 1993 - van Gelder, Pauline ([Amsterdam?]: EFLF)
"Verslag van de 8e conferentie van het European Forum of Left Feminists (EFLF) ; Congres over de rol die gender speelt in het opkomend nationalisme in Europa; doel van de meeting was meer solidariteit te smeden tussen de Europese vrouwenbewegingen in de strijd tegen racisme"