mb000028: Interview met Machar van Geyt over vakantiekolonies - Nath, Giselle; Van Geyt, Machar (We zijn goed aangekomen ! : vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980))
"Collection: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980); Interview met Machar van Geyt over zijn verblijf in home 'Nationaal Werk voor Oorlogsinvaliden' in Westende van 1956 tot 1959. Interview afgenomen in het kader van het project Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1886-1980). Series: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980)"