af017222: Gent veranderen - Agalev; Heughebaert, Marc
"Affiche uitgegeven in 1993 door Agalev Gent voor een trefavond. Tekst: Gent veranderen. Agalev-open-tref-avond Gent-West - Drongen. Open-tref-avond met Vera Dua (volksvertegenwoordiger), Marc Heughebaert (fraktieleider gemeenteraad), Luc Lemiengre (gemeenteraadslid), Paul Heyerick (fraktieleider provincieraad). Kontaktpersoon Luciaan Gaudissabois - Jean Fobelaan 1 - 9031 Drongen - tel. 227.43.78. Dinsdag 7 december '93 - 20 uur Café Boerenhof D. Ingelsstraat 15 - Drongen. AGALEV Sekretariaat Gent - Sleepstraat 40 - 9000 Gent - tel. 225.63.06 - fax 233.38.05. V.U.: Marc Heughebaert, p/a Sleepstraat 40, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"