af006269: Informatie- en discussieavond: Sovjet-Unie - Goff; Elcker-Ik; Slavia (1987)
"Affiche uitgegeven in (1987) door Elcker-Ik en de faculteitskring Slavia voor een informatieavond. Afbeelding: mannenhoofden op een rij op een tribune, de communistische vlag en een buste van Lenin. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"