af015789: Geschenkenbeurs 2001 - Oxfam-Wereldwinkel; Bontemps, Marc
"Affiche uitgegeven in 2001 door Oxfam-Wereldwinkel Zelzate voor een geschenkenbeurs. Afbeelding: kleurenfoto van een boodschappenmand. Tekst: Oxfam Wereldwinkels. Handel, uit respect. eindejaar 2001. 1 december van 10-21u, 2 december van 10-13u in de Parochiezaal Zelzate West Assenedesteenweg 119 GESCHENKENBEURS. organisatie: Oxfam-Wereldwinkel Zelzate • Assenedesteenweg 121 • Zelzate. vrij van zegel, art. 198 p. 7 • verantw. uitgever: Marc Bontemps, Ververijstraat 15, B-9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"