fo001270: Vlaams BSP-congres
"Zwart-witfoto van het bureau. Vlaams BSP-congres Wonen in Vlaanderen: Mechelen: 11 juni 1978: v.l.n.r. A. Adriaenssens, J. Leclercq, Bob Cools, Frank Van Acker, Wim Geldolf, Karel Van Miert, Gerrit Kreveld, Marcel Colla, Freddy Willockx. Op de voorgrond zien we ook nog Willy Claes en André Cools.Opschrift: Wonen in Vlaanderen FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"