fo026132: Anti-kernenergiebetoging Mol 1980 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-wit foto van de anti-kernenergiebetoging te Mol 1980. De betogers hebben een grote spandoek mee met opschrift Kempische Klei Atoomvrij. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"