hb000272: Charles-Louis Philippe, Die gute Madeleine und die arme Marie / vier Geschichte armer Liebe, blok nr. 3/9 - Masereel, Frans (1923)
"Houtblok nr. 3 uit een reeks van 9, getiteld Die gute Madeleine und die arme Marie. Zie ook: ga000272Zie ook: hs000272 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"